7.8.2018

Evolution Masters 24-26.8.2018 VIDEO
Evolution Masters 24-26.8.2018

www.evolutionmasters.fi

HOX!
ILMOTTAUTUMINEN:
Turnauksiin tulee myös ilmottautua, jotta saamme sujuvasti arvottua vastustajat. Ilmoittaudu ja tutustu turnausten sääntöihin klikkaamalla pelin nimeä turnauksen kotisivuilla.

Liput Tiketti.fi -palvelusta:
https://www.tiketti.fi/Evolution-Masters-Evolution-Arena-Turku-lippuja/56006

Elokuun 24-26.8.2018 järjestettävä Evolution Masters järjestetään nyt ensimmäistä kertaa! Vastaavaa pelitapahtumaa ei ole aiemmin nähty, jossa hyödynnetään Evolution Arenan pelisalia sekä ulkotiloja, tehden tapahtuman miljööstä uniikin.Tule sinäkin mukaan tekemään historiaa ja tehdään alkavasta perinteestä osa Suomen kasvavaa e-sport tarjontaa.

Tapahtumaviikonlopun ajan Evolution Arena levittäytyy pihalle ulkoteltoin, RedBull tuote- tarjoiluin sekä DJ:n voimin. Odotettavissa on kolme päivää tiukkaakin tiukempia turnauksia mm. League of Legends, Fortnite, CS:GO sekä Hearthstone peleistä. Lisäksi turnauksien välissä on mahdollista pelata VR-pelejä. Luvassa on siis monipuolisesti pc-, konsoli-, VR- sekä mobiilipelaamista.

Ohjelma:

Pe:

Fortnite challenge (1v1)

Hearthstone: 32 pelaaja (Bring your own device)

Tekken 7 karsintaturnaus

La:

CS:GO tournament
Fortnite challenge (2v2)

Tekken 7 turnaus

Hearthstone:32 pelaajaa (Bring your own device) Vol II

Su:

League of Legends tournament

Fortnite challenge (2v2)

FIFA tournament

Turnauksissa on muhkeat rahapalkinnot ja voittajat ikuistetaan Evolution Arenan ”Wall of Fame” seinälle nauttimaan maineesta ja kunniasta.

Tapahtumaan ei tarvitse tuoda omia koneita, vaan kaikki tarvittava on paikanpäällä valmiina. Pelisuoritusta varten voit tuoda oman hiiren, hiirimaton, näpppäimistön sekä kuulokkeet.

Tapahtumapaikalla ei ole ruuansäilytys- tai lämmitysmahdollisuutta, vaan Evolution Arenan ruokapalvelut ovat tarjolla koko tapahtuman ajan.

Yhteistyössä: Red Bull, Jimm’s PC-Store, Asus & Grail Group

Liput Tiketti.fi -palvelusta

Alle 14 vuotiaat vanhemman tai täysi-ikäisen seurassa.

Fortnite -turnausten prize pool: 900€
CS:GO Prize pool: 800€
Tekken 7 Prize pool: 150€ & tuotepalkintoja
Hearthstone Price pool: pe 200€ + la 200€
League of Legends Prize pool: 500