PC-PELAAMINEN

KOE PC-PELAAMINEN UUDELLA TASOLLA EDULLISESTI. PELISALIMME ON VARUSTELTU JIMM’S PC-STOREN SUUNNITTELEMILLA JA KASAAMILLA PELITIETOKONEILLA, ASUS MG248QR 24″ 144Hz PELINÄYTÖILLÄ SEKÄ LOGITECH G PELITARVIKKEILLA.
4€ / TUNTI
Pelaamaan isommalla porukalla tai viikonloppuna ois halu päästä lanittaa kavereiden kanssa? Tiloissamme on mahdollisuus järjestää myös erilaisia tapahtumia, juhlia ja esimerkiksi työpaikan tai koulun urheilu- tai virkistyspäiviä. Ota rohkeasti yhteyttä meidän myyntiin niin räätälöidään juuri teille sopiva pelaamisen paketti Evolution Arenan tiloissa.

PLAYSTATION 4 PRO

TILOISTAMME LÖYTYY NELJÄ PLAYSTATION 4 PRO KONSOLIA OMASTA LOUNGESTAAN, JOTKA KUKIN ON VARUSTELTU KAHDELLA OHJAIMELLA. PLAYSTATION 4 PELIVALIKOIMASTAMME LÖYDÄT MM. NHL19, FIFA19, TEKKEN7, WITCHER 3, RESIDENT EVIL 7 YMS. KYSY LISÄÄ MYYMÄLÄSTÄMME.
4€ / TUNTI

HTC VIVE PRO – VR

VR-PELAAMINEN ON PELAAMISEN UUSI KIEHTOVA MUOTO. EVOLUTION ARENA KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ ON VARUSTELTU KAHDELLA HTC VIVE PRO VR-JÄRJESTELMÄLLÄ, JOILLA PÄÄSET HYPPÄÄMÄÄN TODELLISEEN VR-KOKEMUKSEEN. TULE JA OTA KISA KAVERIN KANSSA ESIM HUIPPU SUOSITUSSA BEAT SABER PELISSÄ.
40€/TUNTI - 25€/30min - 10€/15min
15MIN KOKEILU – 1 KERTA/ASIAKAS