JÄSENYYDET JA PELIAIKAPAKETIT

Premiumjäsenyys

premiumjäsenyydellä pelaat rajattomasti PC- JA PLAYSTATION 4 PRO laitteilla koko kuukauden ajan aukiolojen puitteissa. Tämän lisäksi saat kuukaudessa viisi HTC vive pro VR-pelaamis kertaa ja kaksi kertaa osallistumisen ohjattuun ja valmentavaan pelaamiseen.
200€ / KK

KUUKAUSIJÄSENYYS

kuukausijäsenyydellä pelaat rajattomasti PC- JA PLAYSTATION 4 PRO laitteilla koko kuukauden ajan aukiolojen puitteissa.
150€ / KK

PELIAIKAPAKETIT

Lataa peliaikaa valmiiksi enemmän ja säästä rahaa! Oiva lahjaidea esimerkiksi valmistujaisiin tai syntymäpäivälahjaksi pelaamisesta kiinnostuneille.
10H/30€ - 20H/55€ - 30h/90€

PÄIVÄPASSI

EVOLUTION ARENAN PÄIVÄPASSILLA PELAAT AAMUSTA ILTAAN PC- JA PLAYSTATION 4 PRO LAITTEILLA ARKISIN KELLO 10-21 JA VIIKONLOPPUISIN KELLO 10-19.
20€ / PÄIVÄ
Pelaamaan isommalla porukalla tai viikonloppuna ois halu päästä lanittaa kavereiden kanssa? Tiloissamme on mahdollisuus järjestää myös erilaisia tapahtumia, juhlia ja esimerkiksi työpaikan tai koulun urheilu- tai virkistyspäiviä. Ota rohkeasti yhteyttä meidän myyntiin niin räätälöidään juuri teille sopiva pelaamisen paketti Evolution Arenan tiloissa.

TUNTIHINNAT

FORACER AJOSIMULAATTOrI

NYT SINULLA ON MAHDOLLISUUS KOKEA VIRTUAALI KILPA-AJAMINEN AIVAN UUDELLA TASOLLA. HUHTIKUUN AJAN MEILLÄ ON FORACER AMMATTITASON AJOSIMULAATTORI, JOKA TARJOAA ENNENNÄKEMÄTTÖMÄN AJOKOKEMUKSEN VAIKKA PORSCHEN RATISSA! LISÄTIETOA SIMULAATTORISTA OSOITTEESSA: www.foracer.fi/SIMULATOR


10€ / 15MIN - 15€ / 30MIN

HAPPY HOUR ARKISIN KELLO 10-14 – PC & PLAYSTATION 4 PRO PELAAMINEN -50%

PC-PELAAMINEN

KOE PC-PELAAMINEN UUDELLA TASOLLA EDULLISESTI. PELISALIMME ON VARUSTELTU JIMM’S PC-STOREN SUUNNITTELEMILLA JA KASAAMILLA PELITIETOKONEILLA, ASUS MG248QR 24″ 144Hz PELINÄYTÖILLÄ SEKÄ LOGITECH G PELITARVIKKEILLA.
4€ / TUNTI

PLAYSTATION 4 PRO

TILOISTAMME LÖYTYY NELJÄ PLAYSTATION 4 PRO KONSOLIA OMASTA LOUNGESTAAN, JOTKA KUKIN ON VARUSTELTU KAHDELLA OHJAIMELLA. PLAYSTATION 4 PELIVALIKOIMASTAMME LÖYDÄT MM. NHL19, FIFA19, TEKKEN7, WITCHER 3, RESIDENT EVIL 7 YMS. KYSY LISÄÄ MYYMÄLÄSTÄMME.
4€ / TUNTI

HTC VIVE PRO – VR

VR-PELAAMINEN ON PELAAMISEN UUSI KIEHTOVA MUOTO. EVOLUTION ARENA KAUPPAKESKUS MYLLYSSÄ ON VARUSTELTU KAHDELLA HTC VIVE PRO VR-JÄRJESTELMÄLLÄ, JOILLA PÄÄSET HYPPÄÄMÄÄN TODELLISEEN VR-KOKEMUKSEEN. TULE JA OTA KISA KAVERIN KANSSA ESIM HUIPPU SUOSITUSSA BEAT SABER PELISSÄ.
10€/TUNTI - 5€/15min KOKEILU
15MIN KOKEILU – 1 KERTA/ASIAKAS