tapahtumat, turnaukset ja palvelut

JUHLAT JA TILAISUUDET

Meillä voit järjestää syntymäpäivät, polttarit, kaveriporukan lanit, koulu- tai työporukan liikunta- tai virkistyspäivän. Käytännössä mitä vaan! Ota rohkeasti yhteyttä meidän myyntiin ja kustomoidaan teidän porukalle juuri sopiva pelaamisen juhla tai tilaisuus.
OTA YHTEYTTÄ
Tulevat tapahtumamme ja tiedon missä Evolution Arena on mukana löydät parhaiten Facebook sivuiltamme tapahtumat välilehdestä.

TAPAHTUMAT

EVOLUTION ARENA JA KAUPPAKESKUS MYLLY YHTEISTYÖSSÄ TARJOAVAT PELAAMISESTA KIINNOSTUNEILLE IHMISILLE KATTAVAN TAPAHTUMATARJONNAN VUODEN 2019 AIKANA. TAPAHTUMATARJONTA ALOITETTIIN MYLLY ESPORTS TAPAHTUMALLA HELMIKUUSSA JA JATKOA ON LUVASSA JO ENNEN KESÄÄ.
TAPAHTUMAKALENTERI

TURNAUKSET

TURNAUKSET OVAT KILPAPELAAMISEN SUOLA JA NE TULEVAT OLEMAAN MYÖS AKTIIVISESTI OSANA EVOLUTION ARENAN TARJONTAA. TURNAUKSET TUKEVAT KOTIMAISEN KILPAPELAAMISEN KEHITTYMISTÄ LAJINA JA AUTTAVAT PELAAJIA KEHITTYMÄÄN URALLAAN ETEENPÄIN. KEVÄÄLLÄ 2019 ALOITETAAN TURNAUSTEN SARJA SUOSITUIMPIIN ESPORTS PELEIHIN.

VALMENNUKSET JA OHJATTU PELIKASVATUS

EVOLUTION ARENA TARJOAA VALMENNUSTA TOTEUTETTUNA YHDESSÄ MM. KILPAPELIJOUKKUE TURKU EVOLUTIONIN KANSSA ERI PELEIHIN RYHMILLE JA YKSILÖILLE. TAHDOMME TARJOTA KILPAPELIHARRASTAJILLE MAHDOLLISUUDEN TUTUSTUA SYVEMMIN LAJIN PARIIN MYÖS OHJATUN PELIKASVATUS TOIMINNAN KAUTTA.
OTA YHTEYTTÄ