tapahtumat, turnaukset ja palvelut

JUHLAT JA TILAISUUDET

Meillä voit järjestää syntymäpäivät, polttarit, kaveriporukan lanit, koulu- tai työporukan liikunta- tai virkistyspäivän. Käytännössä mitä vaan! Ota rohkeasti yhteyttä meidän myyntiin ja kustomoidaan teidän porukalle juuri sopiva pelaamisen juhla tai tilaisuus.
OTA YHTEYTTÄ
Tulevat tapahtumamme ja tiedon missä Evolution Arena on mukana löydät parhaiten Facebook sivuiltamme tapahtumat välilehdestä.

TURKU EVOLUTION FORTNITE CHALLENGE

Nyt etsitään täydennystä Turku Evolution Fortnite joukkueeseen, kun Vi ”d3roon” Truong tarvitsee DUO -partnerin huhtikuussa alkavaan World Cup sarjaan!
LUE LISÄÄ

TAPAHTUMAT

EVOLUTION ARENA JA KAUPPAKESKUS MYLLY YHTEISTYÖSSÄ TARJOAVAT PELAAMISESTA KIINNOSTUNEILLE IHMISILLE KATTAVAN TAPAHTUMATARJONNAN VUODEN 2019 AIKANA. TAPAHTUMATARJONTA ALOITETTIIN MYLLY ESPORTS TAPAHTUMALLA HELMIKUUSSA JA JATKOA ON LUVASSA JO ENNEN KESÄÄ.
TAPAHTUMAKALENTERI

TURNAUKSET

TURNAUKSET OVAT KILPAPELAAMISEN SUOLA JA NE TULEVAT OLEMAAN MYÖS AKTIIVISESTI OSANA EVOLUTION ARENAN TARJONTAA. TURNAUKSET TUKEVAT KOTIMAISEN KILPAPELAAMISEN KEHITTYMISTÄ LAJINA JA AUTTAVAT PELAAJIA KEHITTYMÄÄN URALLAAN ETEENPÄIN. KEVÄÄLLÄ 2019 ALOITETAAN TURNAUSTEN SARJA SUOSITUIMPIIN ESPORTS PELEIHIN.

VALMENNUKSET JA OHJATTU PELIKASVATUS

EVOLUTION ARENA ALOITTAA VALMENNUSTEN TOTEUTTAMISEN MM. YHDESSÄ KILPAPELIJOUKKUE TURKU EVOLUTIONIN KANSSA KEVÄÄLLÄ 2019 ERI PELEIHIN. TAHDOMME TARJOTA KILPAPELIHARRASTAJILLE MAHDOLLISUUDEN TUTUSTUA SYVEMMIN LAJIN PARIIN MYÖS OHJATUN PELIKASVATUS TOIMINNAN KAUTTA.
ALKAA KEVÄÄLLÄ 2019